17. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi İstanbul'da Gerçekleştirilecek

Merkezimizin yürütücü paydaşları arasında olduğu Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi'nin 17'ncisi 30-31 Ekim 2019 tarihlerinde Türk Dünyası'nın kültür,tarih ve bilim merkezi İstanbul'da gerçekleştirilecek. Kongre ile ilgili tüm detaylar profilimizde yayınladığımız kongre web sitesinde yer almaktadır. Bildirileriyle katkı sunmak isteyen tüm bilim insanlarını özet gönderim tarihleri içinde başvuru yapmak üzere kongre web sitemizi ziyaret etmeye davet ediyoruz.

Kongre Davetli Konuşmacıları:

Prof. Dr. Darhan HIDIRALI

Kazakistan - Uluslararası Türk Akademisi (TWESCO) Başkanı

Prof. Dr. Shuhrat SROJİDDİNOV

Özbekistan - Ali Şir Nevai Üniversitesi Rektörü

Prof. Dr. Sulayman KAYIPOV

Kırgızistan - Manas Üniversitesi Eski Rektörü

Prof. Dr. Chakip BENAFRİ

Cezayir 2 Üniversitesi Türkoloji Bölüm Başkanı

Prof. Dr. Adalet MURADOV

Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi Rektörü

Prof. Dr. Bolat MİRZALİYEV