Duyurular
Kazakistan Miras Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bolat Atımtayeviç Mirzaliyev'in Ziyareti

Kazakistan Milli Eğitim eski Bakan yardımcılarından ve Yüksek öğretim Kurulu başkanlarından, halen Kazakistan Miras Üniversitesi rektörlüğünü yürüten Prof. Dr. Bolat Atımtayeviç Mirzaliyev, Türkiye'ye gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında merkezimizde bir toplantıya katıldı. Mirzaliyev ile varolan bilimsel ilişki ve işbirlikleri değerlendirildi ve yeni bilimsel faaliyetler için planlamalar yapıldı.

Yönetim kurulu üyemiz ve SAÜ İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Vecdi CAN tarafından, Sayın Mirzaliyev'e Türkiye-Kazakistan arasındaki bilimsel işbirliği çalışmalarına yaptığı katkılardan ötürü plaket takdim edildi.